Web aplikacija za evidentiranje prisustva članova u teretani

COMP je završio web verziju aplikacije koja omogućava jednostavno i efikasno vođenje evidencije članova prisustva namijenjena fitness centrima i teretanama.

Mogućnosti sistema za evidenciju članova Teretane:

Ova aplikacija nudi brz, jednostavan i efikasan način za evidentiranje članova. Ovo je idealno rješenje za upravljanje fitness centrom koji omogućuje klijentima da unaprijede svoje poslovanje, minimiziraju greške i prate uplate članarina.

Prikladan online raspored olakšava za postojeće i nove korisnike teretane da vide koji časovi i događaji su u ponudi i da odaberu ono što im najviše odgovara.

Također, biće i omogućeno da koristite aplikaciju u promotivne svrhe i obavijestite svoje klijente putem e-maila o novim dešavanjima i akcijama koje su aktuelne u centru, i da se automatski šalju obavijesti onim članovima kojima je članarina pri isteku. U planu je i nadogradnja aplikacije gdje će član centra moći pristupiti aplikaciji i izvršiti rezervaciju termina i pregled preostalih termina do kraja mjeseca, redovno pratiti savjete o zdravoj ishrani i mnogo drugog.

Više o aplikaciji možete pročitati ovdje.

 

teretana aplikacija