Telefon: +387 33 650 441 +387 33 650 442

vodjenje-psolovnih-knjiga

COMP ima dugogodišnje iskustvo u informatizaciji svih knjigovodstvenih procesa. Pored toga, zahvaljujući ovom iskustvu COMP-IT nudi i uslugu preuzimanja vođenja cijelog knjigovodstvenog procesa, a ne samo njegovu informatizaciju. U tom slučaju firma ima profesionalnu uslugu i sigurnost da je njegovo knjigovodstvo u skladu sa svim zakonskim propisima i zahtjevima.

COMP je ponosan na dokazanu kadrovsku stručnost na tržištu, garancije za usluge, profesionalnost i realne cijene. Bilo da tek osnivate firmu ili Vam je samo potreban novi računovođa vjerujemo da ćete i Vi rado dati svoje povjerenje COMP-u.

Cilj naših edukacija je da prenosimo znanje stečeno dugogodišnjim radom u industriji softvera, upravljanja preduzećem i financijskog upravljanja osposobljavajući kandidate za samostalno vođenje poslovnih knjige kroz praktičan rad na računaru u našem Informacionom Sistemu za Upravljanje Preduzećem (ISUP). Po završetku edukacije/obuke koja se održava u našim prostorijama, kandidati dobijaju ceritifikate o uspješnom završenoj Edukaciji iz računovodstva/vođenje poslovnih knjiga.