Telefon: +387 33 650 441 +387 33 650 442

izrada softverskih rjesenja slika

Softverska rješenja već dostupna na tržištu su često rješenja koja se najviše biraju prilikom pokretanja novog poslovanja, međutim, ponekad ne postoji dostupno rješenje koje odgovara zahtjevima Vašeg poslovanja. Ukoliko postoji, prilagodba rješenja će izmijeniti njegov stvarni dizajn i dovesti do loših performansi i problema pri proširivanju rješenja. Jednostavan napredak u tehnologiji ili promjene u preferencijama i broju korisnika aplikacije može učiniti Vaše trenutne aplikacije neprikladne za poslovne izazove sa kojima ćete se susresti.

Ukoliko ste se našli u ovakvoj situaciji, trebat će Vam partner koji će savršeno razumjeti tehničke i poslovne izazove sa kojima se susrećete i ponuditi pouzdan pristup, kvalitetno rješenje sa pristupačnom cijenom u skladu sa Vašim budžetom.

COMP-IT je jedna od vodećih firmi u regionu u kreiranju inovativnih IT servisa i poslovnih rješenja. Sa jedinstvenom sposobnošću miješanja kreativnih i strateških rješenja, bavimo se najsloženijim aspektima Vašeg poslovanja. Današnja poslovna rješenja osim visokog nivoa produktivnosti zahtijevaju i odgovarajući spoj kvaliteta i cijene. Naš cilj je korisnicima pružiti kvalitetna poslovna informaciona rješenja kojima će maksimizirati ulaganja u IT, povećati produktivnost i sigurnost, uz pristupačne cijene.

Znanje i stručnost naše firme na polju izrade softverskih rješenja zasnivaju se na dugogodišnjem iskustvu naših inžinjera i tehničkih stručnjaka iz više područja kao što su robno-materijalno poslovanje, finansije, zaštita i sigurnost podataka, administracija mreža, razna specifična poslovnja te Cloud rješenja. Našim klijentima nudimo inovativne ideje kojima će povećati produktivnost, maksimizirati profit i ostvariti bolje rezultate na tržištu.

Prednosti COMP-IT-a:

  • Ekspertiza i znanje iz različitih područja poslovanja
  • Skup visokokvalifikovanih stručnjaka
  • Visok procenat uspješno realizovanih projekata
  • Fleksibilnost u prilagođavanju procesa razvoja softvera krajnjem korisniku
  • Fokus na visokom standardu kvalitete da bi se obezbijedila pouzdana rješenja
  • Razvoj procesno orjentisan
  • Fer komunikacija sa klijentima o svim aspektima i statusu projekta
  • Specijalno testiranje softvera prije isporuke softvera klijentu
  • Fokus na sigurnost aplikacije i pristupa podacima