Telefon: +387 33 650 441 +387 33 650 442

digitalni marketing slika

Naše usluge do sada su pokazale izvanredne rezultate kako u velikim kompanijama i institucijama, tako i u malim preduzećima i sa pojedincima. U vrijeme kada je svijet postao digitalan, oglašavanje i prisutnost na društvenim mrežama preuzima primat u svijetu marketinga i najbolji je način za ostvarivanje vidljivosti vašeg brenda. Nemojte čekati zadnji trenutak i preuzmite inicijativu kojom ćete se uvjeriti zašto je to najbolje rješenje i za vas!

SOCIAL MEDIA

Našim klijentima nudimo usluge interaktivnog oglašavanja na društvenim mrežama i cjelokupnog održavanja njihovih društvenih profila na sljedećim mrežama: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Youtube i Pinterest.

ANALITIKA I IZVJEŠTAVANJE

Našim klijentima nudimo prikaz svakodnevnih analiza rezultata kampanje na društvenim mrežama i preporuke za dalje poslovanje i prodaju na osnovu istih.

FAST + PAKET

S ciljem poboljšanja online reputacije vašeg brenda nudimo usluge instant povećavanja broja pratilaca, like-ova i dr., zavisno od mreže na kojoj se brend oglašava. Ostvarite 1000+ novih pratilaca u roku od 7 dana po nižim cijenama od uobičajenog oglašavanja!

GOOGLE OGLAŠAVANJE

Ukoliko niste zadovoljni pozicijom koju vaš brend zauzima na Google pretraživaču, nudimo Vam niz usluga kojim ćemo obezbijediti vaš željeni rezultat (Google Adwords oglasi, Google Analytics, web consulting i dr.).

 

Direktni kontakt: