Telefon: +387 33 650 441 +387 33 650 442

comp iso standard certifikat

Uvođenjem i certifikovanjem ISO sistema upravljanja kvalitetom, COMP je potvrdio i osigurao efikasnost, dosljednost i kvalitet u pružanju usluga kojima obezbjeđuju povjerenje i zadovoljstvo svojih korisnika.

ISO je međunarodna organizacija za standardizaciju, odnosno International Organisation for Standardization i predstavlja mrežu nacionalnih instituta širom svijeta i ujedno je najveća svjetska institucija za razvoj standarda.

Ovim činom COMP-2000 d.o.o. je pristupila velikoj evropskoj porodici poslovnog svijeta koja poštuje opšte prihvaćene norme poslovnog ponašanja.

Implementacija standarda potvrda je naše opredjeljenosti da kontinuirano radimo na poboljšanju  kvaliteta usluga i istraživanja u oblasti pružanja i razvoja softverskih rješenja za unapređenje poslovanja.

Cilj nam je ostati prvi izbor za kupce, stvarati odnose i graditi povjerenja na bezuslovnom poštovanju i tajnosti njihovih podataka, te kvalitetnoj podršci. COMP će kao i do sada nastaviti težiti modernim i inovativnim rješenjima oslanjajući se na nove tehnike i tehnologije, te koristeći najviše standarde struke u izvedbi projekata, a ovaj certifikat je samo verifikacija dugogodišnjeg pristupa.

 

comp iso standard certifikat