Telefon: +387 33 650 441 +387 33 650 442

Moderno tržište IT industrije razvija se dinamično a COMP-2000 je jedna od rijetkih domaćih firmi koja uspjeva držati korak sa inovacijama u svijetu ove industrije. Tako je ovih dana COMP-2000 završio sa prilagodbom vlastitog IT rješenja za terenske narudžbe, OrderCom aplikacijom, kako bi isti radio i na Androidu. Android je sve popularniji među korisnicima zbog svoje pristupačnosti ali i user-friendly okruženja.

Od danas će sve firme u regiji koje upošljavaju komercijaliste moći da svojim uposlenicima omoguće da pomoću tableta sa Android operativnim sistemom vrše prikupljanje narudžbi na licu mjesta te ih šalju putem GSM-a na skladište što poslovanje čini efikasnije, brže i sistematično. Korisnici koji ipak preferiraju WINDOWS MOBILE okruženje će naravno i dalje imati i mogućnost korištenja ove aplikacije na tom OS. Aplikaciju OrderCom već nekoliko godina primjenjuje jedna od najuspješnijih distribucijskih kuća – Teloptic što je uveliko olakšalo poslovanje ove firme s obzirom na veliki broj komercijalista koji upošljava.

Prodaja na terenu (ambulantna prodaja) je za mnoge veletrgovce, naročito u prehrambenoj industriji, važan element prodaje. Komercijalista opremljen ručnim računarom nesumnjivo je u velikoj prednosti pred konvencionalnim dostavljačem i to zbog brže, preciznije i, prije svega, fleksibilnije usluge. Više o aplikaciji saznajte na http://www.comp-2000.com.ba/aplikacija-order-com.html